wat gaan we doen

Om te beginnen hoef je geen ervaring te hebben met een naaimachine. In de lessen leer je om te werken met de naaimachine. Je gaat aan de slag met een werkstuk en je krijgt stap voor stap, waar jij dat nodig hebt uitleg en ondersteuning. Naast het naaien van een werkstuk is er ook ruimte voor je eigen creativiteit.

De lessen worden gegeven in een klein groepje (maximaal 5 personen, leuk om te doen samen met een vriendin, collega, buurvrouw of je moeder!). Er zijn naaimachines aanwezig, maar je eigen naaimachine meebrengen mag ook.

 

Kosten

Studio Blits & Bont heeft allerlei naaibenodigdheden die je kunt gebruiken. Alleen stof, bijpassend garen en patroonpapier mag je zelf aanschaffen (uiteraard krijg je advies over waar, hoeveel en wat te bestellen)Je volgt minimaal 2 maanden de lessen en daarna kun je naar wens per maand verlengen. In de schoolvakanties zijn er geen lessen. De prijs voor de lessen kun je per mail opvragen.

 

De lestijden

Zowel overdag als in de avond geeft Studio Blits & Bont naailessen.  

 

Aanmelden

Bel of stuur een mail met je gegevens en ik neem snel contact met je op.

Wil je liever eerst proberen of naailes iets voor jou is dan kun je ook een proefles nemen. 

 

Geef naailessen of een workshop cadeau! Leuk voor een vriendin, zus of moeder. Studio Blits & Bont heeft cadeaubonnen in elk gewenst bedrag, die op een leuke manier worden ingepakt.