de leukste spulletjes maak je zelf!

Heb jij altijd al interesse gehad in mode? Ben jij ook zo dol op leuke tasjes, vrolijke telefoonhoesjes, gezellige kussentjes? En zou jij willen leren hoe je dat allemaal zelf kan maken? Dan is naailes bij Studio Blits & Bont helemaal iets voor jou!

 

Je hoeft geen ervaring te hebben met een naaimachine. In de lessen leer je om op een veilige manier te werken met de naaimachine. Je gaat aan de slag met een werkstuk en je krijgt stap voor stap, waar jij dat nodig hebt uitleg en ondersteuning. 

De lessen worden gegeven in een klein groepje (maximaal 5 personen, leuk om te doen samen met een vriendinnetje, klasgenootje of buurmeisje). De naailes is geschikt voor meiden vanaf 8 jaar. Er zijn naaimachines aanwezig, maar als je een eigen naaimachine hebt mag je die ook meebrengen.

 

Kosten

Studio Blits & Bont heeft allerlei naaibenodigdheden die je kunt gebruiken. Alleen stof en bijpassend garen mag je zelf aanschaffen (even aan mama vragen en uiteraard krijg je advies over waar, hoeveel en wat te bestellen). De prijs voor de naailessen kun je per mail opvragen.

 

De lestijden

De kindernaailessen worden overdag gegeven en op verschillende dagen.

 

Aanmelden

Bel of stuur een mail met je gegevens en ik neem snel contact met je op.

Wil je liever eerst proberen of naailes iets voor jou is dan kun je ook een proefles nemen.

Als ouder/verzorger ben je altijd welkom om een kijkje te komen nemen bij de les.