een Hippe hobby

Tijd is het meest schaarse goed van elke moderne vrouw, je hebt er altijd te weinig van. Toch heb je af en toe tijd voor jezelf nodig. Gun jezelf wat persoonlijke aandacht en leer tegelijkertijd een nieuwe skill met een hippe hobby! Bij Studio Blits & Bont krijg je altijd in een kleine groep naailes. Dus ook leuk om met een vriendin te doen, of met je dochter! 

 

Je krijgt professionele begeleiding voor de technische aspecten van naaien (van patroonaanpassingen tot stoffenkeuze), maar leert ook op een creatieve manier naar mode te kijken. Heb je volgende maand een hip feest waar je met een killer dress een verpletterende indruk wil maken, maar kun je niet slagen? Waarom maak je hem niet zelf? Of heb je een lastige maat, waardoor confectiemode nooit helemaal mooi of prettig zit? Leer dan hoe je kleding precies op jouw lichaam kunt maken, waardoor het altijd als gegoten zit!

 

Lijkt het je leuker om eerst een middag achter de naaimachine te kruipen? Bekijk dan het aanbod van de verschillende workshops voor zowel kinderen als volwassenen.